نهمین روز از اعتصابات کارکنان اماکن خدماتی منتقل شده به عملیات غیرصنعتی درب پتروشیمی بندر امام/ معترضان خواهان تغییر کارفرمای خود هستند
عمده محل اعتراض مطرح شده از سوی کارگران، قرار گرفتن وضعیتشان زیر نظر شرکت عملیات غیرصنعتی بندر ماهشهر و خروج وضعیت از پتروشیمی بندر امام بوده که خواستار بازگشت به تحت نظر شرکت مادر، یعنی پتروشیمی بندر امام هستند.
یکی از این معترضان که نمیخواست نامش فاش شود گفت: براساس قانون پتروشیمی و هلدینگ، تنها نیروهای رسمی و قرار دادی میتوانند به شرکت دیگری بروند و این انتقال برای نیروهای پیمانکار باید با رضایت خودشان صورت بگیرد.
وی ادامه داد: بر همین مبنا، کارگران معترض که عمدتا، بیش از ۱۰ تا ۱۵ سال در شرکت پتروشیمی بندر امام سابقه فعالیت دارند با هرگونه انتقال مخالفت کرده و هر تصمیمی در این خصوص از سوی مسئولین را غیرکارشناسی میدانند.
گفتنی است که در سال گذشته فعالیت های خدماتی (رستوران ، هتل ها ، اماکن ورزشی) جهت مدیریت و راهبری تخصصی به شرکت عملیات غیرصنعتی منتقل شد تا پتروشیمی بندرامام تمرکز حداکثری بر تولید و عملیات غیرصنعتی مطابق با فعالیت ذاتی خود ، ارائه خدمات را برای تمامی کارکنان و منطقه میسر کند.
بر همین اساس نیروهای پیمانکاری شاغل در این اماکن (خدماتی،رفاهی،ورزشی) ، عینا با قرارداد قبلی به شرکت عملیات غیرصنعتی منتقل شدند (بدون هیچگونه تغییری در حقوق ، مزایا ، پاداشها و …) تا در روند اداره اماکن و خدمات رسانی به منطقه خللی ایجاد نشود و کارکنان در جایگاهی که سال ها تجربه و تخصص آن را دارند ادامه فعالیت دهند.
لازم به ذکر است شرکت عملیات غیرصنعتی تنها شرکت منطقه ویژه اقتصادی است که صددرصد سهام آن متعلق به هلدینگ خلیج فارس است و تمامی قوانین گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای کارکنان این شرکت جاری و ساری می باشد.