آقای رئیس جمهور نگذارید «صدیقی زاده» با کارنامه منفی مدیرعامل بزرگترین شرکت بورسی ایران شود/ سرنوشت زیاندهی پتروشیمی کارون در سالهای مدیریت صدیقی زاده در انتظار هلدینگ خلیج فارس است
«علیرضا صدیقی زاده» که سال ۱۳۹۳ به عنوان مدیرعامل پتروشیمی آبادان سود شرکت را ۱۷ درصد کاهش داده بود، پس از حواشی فراوان که در رسانه ها بسیار سروصدا کرد از این مسئولیت کنار گذاشته شد تا اینبار به پتروشیمی کارون از شرکتهای تابعه هلدینگ خلیج فارس برود و عملکردی پر زیان به یادگار بگذارد.
این شخص در ادامه دوره مدیریت خود در پتروشیمی کارون در سال ۱۳۹۴ زیان حدود ۱۴۵ میلیاردی به بار آورد و سال ۱۳۹۵ با حدود ۱۲۱ میلیارد زیان، سریال زیاندهی در این پتروشیمی مهم را ادامه داد.
در ادامه مدیریت این شخص که حواشی زیادی پیرامون دورههای مدیریتی اش در شرکتهای پتروشیمی وجود دارد، سال ۱۳۹۷ هم بیش از ۱۰۰ میلیارد زیان به بار آمد که آسیب دیگری به سهامداران عمده بود.
با آغاز همه گیری ویروس کرونا در سال ۹۹ و هجوم شهرها برای خرید آبژاول که از محصولات این شرکت بود، پتروشیمی کارون هم در همان سال اندکی سود داد که در مقایسه با میزان زیان انباشت و حجم این شرکت بسیار ناچیز بود.
این در حالی است که در سالهای اخیر تمامی شرکتهای زیان ده پتروشیمی در منطقه ماهشهر ضمن جبران زیان انباشهی خود، به سودهای چندصد و چند هزار میلیارد تومانی رسیدند.
«صدیقی زاده» که تقریبا عایدی جز زیان و متضرر کردن سهامداران در دورههای مدیریتش نداشت، با فعالیت های رسانهای و سلسله تبلیغات مستمر قصد دارد خود را به مدیرعاملی هلدینگ خلیج فارس، بزرگترین شرکت پتروشیمیایی ایران نزدیک کند.
هلدینگ خلیج فارس بزرگترین شرکت بورسی و تامین کننده ارز کشور است که در صورتی که به دست افراد نالایق اداره شود میتواند آسیب جدی به سهامداران، درآمدهای ارزی و اقتصاد کلان کشور وارد کند و وزیر نفت و رئیس جمهور باید با حساسیت بیشتری نسبت به انتخاب افراد به خرج دهند.
به قول تمثیل معروف فارسی: «آزموده را آزمودن خطاست».