بازگشت سرمایه بروزرسانی دستگاه بورینگ پتروشیمی امیرکبیر محقق شد

رئيس كارگاه مركزي پتروشيمي اميركبير گفت: با تلاش و توان كاركنان داخلي شركت بازگشت سرمايه يك ميليارد و 500 ميليون ريالي بروزرسانی دستگاه BORING MACHINE بعد از گذشت حدود 3 ماه محقق شد.

به گزارش خورنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی امیرکبیر، سید امیرحسین وحدتی روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: خوشبختانه دستگاه BORING MACHINE که پیش از این به دلیل عدم همکاری وندور دستگاه در راه اندازی و نصب غیر فعال بود با دانش کارکنان متخصص کارگاه مرکزی و مشاوره های شرکت دانش بنیان خوزستانی در مرحله اول راه اندازی شد و در مرحله دوم به حالت کاملا دیجیتالی ارتقا پیدا کرد که همین عامل تا حد زیادی افزایش سرعت عملکرد دستگاه و کاهش حوادث و احتمال خطا را موجب شد.
وی افزود: برای تبدیل یک دستگاه تک منظوره قدیمی به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (در زمان خرید) به یک دستگاه CNC چندمنظوره (۵محوره)، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، حال با گذشت حدود سه ماه از آغاز فرآیند دیجیتالی این دستگاه و انجام چندین مورد تعمیرات، بازگشت ۱۰۰ درصدی سرمایه را تجربه کرد.
رئیس کارگاه مرکزی پتروشیمی امیرکبیر به پروژه های انجام شده توسط این دستگاه اشاره کرد و گفت: تراشکاری سطح نشیمنگاه گسکت مربوط به تیوب باندل مبدل E-3712، اصلاح فلنج های ۱۶ اینچ مربوط به ولو واحد LLD، اصلاح کپ های مبدل E-2413 واحد الفین اصلاح شل مبدل E-2413 مربوط به واحد الفین از جمله مواردی است که توسط این دستگاه و با نظارت کارکنان داخلی شرکت انجام شد.
وحدتی اضافه کرد: حال با انجام این فعالیت ها و بازگشت ۱۰۰ درصدی سرمایه بروزرسانی از این مرحله به بعد انجام هر گونه مورد تعمیراتی برای شرکت توسط این دستگاه، سودآوری قابل توجهی را به همراه خواهد داشت و موجب تسریع در انجام فعالیت های کلی شرکت می شود.
گفتنی است، این سرمایه گذاری صرفه اقتصادی قابل توجهی برای شرکت به همراه داشته است، چرا که در حال حاضر قیمت تمام شده چنین دستگاهی با این قابلیت ها در بازار حتی با قابلیتهای کمتر بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال است.
بروزرسانی این دستگاه به مقدار قابل ملاحظه ای صرفه جویی در زمان و هزینه را برای شرکت رقم زد، چرا که پیش از این شرکت ناچار به برون سپاری فرآیند موردنظر بود، که مسلما در مسیر رفت و برگشت امکان آسیب دیدگی قطعات وجود داشت، همین عامل هزینه تعمیرات را به مقدار زیادی افزایش می داد که به دنبال آن با کاهش سرعت روند تولید نیز مواجه می شد.

https://mahshahr.news/129561کپی شد!
2602
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *